Izvor:
23.01.2018 u 22:47
0

DEČAK IZ NIŠA HITNO PREBAČEN U BOLNICU: Bežao od lutalice pa propao kroz staklenu kupolu!

Bežeći od psa koji ga je jurio u centru Niša, dečak star oko 15 godina propao je nešto posle 15 časova kroz staklenu kupolu podzemnog prolaza.

– Čuo sam samo prasak i video dečaka kako pada kroz podzemni prolaz. Pao je glavom i ledjima, nadam se da je dobro, ali pao je sa velike visine, ovde sigurno ima više od pet metara – rekao je jedan od očevidaca.

On je kazao da je dečak pao na sto kafića koji se nalazi ispod kupole što je donekle ublažilo pad. Prodavci iz butika koji se nalaze u blizini kupole kroz koju je dečak propao kažu da nisu ništa videli ali su čuli prasak stakla i videli dečaka kako leži na betonu.

– Prolaznici su mu odmah pritračali i vrlo brzo je došla hitna pomoć, mislim da je dečak bio svestan kad su ga odneli – kazala je prodavačica zaposlena u obližnjem butiku.

U Hitnoj pomoći u Nišu kazali su da je njihova ekipa još angažovana na zbrinjavanju dečaka i da će težina povreda biti poznata uskoro.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/vaxi81

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter