Izvor:
29.01.2018 u 14:28
0

DANAS NASTAVAK ISTRAGE ZA UBISTVO PEVAČICE: Svedoči Zoranova snaja!

Milica Marjanović, snaja Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu (33), danas bi trebalo da bude saslušana kao svedok u istrazi koja se vodi u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Ona se ranije nalazila na spisku svedoka koje je predložilo tužilaštvo, ali su iz nekog razloga oni naknadno odustali od toga. Međutim, Zoranovi advokati su iskoristili svoje pravo i predložili njeno saslušanje.

Pretpostavlja se da će Milica biti ispitivana na okolnosti porodičnih odnosa u porodici Marjanović, kao i odnosa koji su konkretno imali Zoran i Jelena. Njeno saslušanje predloženo je jer se ona dugo godina zabavljala sa Zoranovim bratom Milošem i često je u to vreme boravila u kući u Borči. Njih dvoje venčali su se krajem septembra prošle godine.

Istraga protiv Zorana Marjanovića privodi se kraju. Narednih dana bi u Tužilaštvo trebalo da stigne i veštačenje vezano za telefonske pozive, tačnije za baznu stanicu iz Zemuna koja registruje i signale sa nasipa Crvenka gde je nestala, a onda i pronađena Jelena. Ovim bi trebalo da se utvrdi kada je osumnjičeni prvi put obavestio policiju o nestanku supruge.

U dosadašnjem postupku osim nekoliko svedoka koji nisu mnogo pomogli u rasvetljavanju ovog zločina, pozivu u Tužilaštvo svojevremeno su se odazvali i Zoranovi majka, otac, brat i sin iz prvog braka. Ali, oni su iskoristili svoje pravo koje im daje zakon da ne svedoče. Ispitani su Jelenina sestra, kuma, frizerka, nekoliko njih koji su se našli na nasipu na dan kad je Jelena nestala…

Zoranovi branioci, advokati Aleksandar Zarić, Stefan Jokić i Veljko Delibašić tvrde da protiv njihovog klijenta ne postoji niti jedan dokaz da je počinio ovaj stravični zločin. Smatraju da Tužilaštvo nema argumente kojima potkrepljuju sumnju da je Zoran usmrtio Jelenu. Takođe, najavili su i žalbu na odluku suda da mu se produži pritvor.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter