Izvor:
15.02.2018 u 17:41
0

JEZIVO: Pokušao da ubije sebe i sina, zakucao se autom u drugo vozilo!

Miroslav M. (33) pokušao je sinoć da oduzme život sebi i sedmogodišnjem sinu na putu Niš – Leskovac, tako što je namerno ukradenim "golfom 2" udario u drugi auto, saznaje Informer

Policiji je tokom noći prijavljeno da se putem Niš-Leskovac kreće automobil koji vozi Miroslav M. (33) i koji navodno ima nameru da presudi sebi i svom sedmogodisnjem sinu koji je bio s njim u kolima.

Automobil je išao iz Niša ka selu Bobište kod Leskovca, gde je Miroslav imao fiktivno prijavljenu adresu.

Ustanovljeno je da se otac i sin nalaze u ukradenom "golfu 2" i pretpostavljalo se da je Miroslav naoružan, tako da je policija na terenu dobila naređenje da postupa oprezno kada uoči automobil.

Na ulazu u Leskovac primećeno je vozilo, policija je pokušala da ga zaustavi, ali je vozač dodao gas i nastavio put.

Patrola je uključila rotaciju i krenula za "golfom". Vozać je kod sela Grabovnica u pravcu Vranja automobilom prešao u suprotnu traku i čeono udario u drugi auto koji je dolazio iz suprotnog smera.

Policajci su odmah i ukazali prvu pomoć povređenima do dolaska lekarske ekipe.

U sudaru lakše je povređeno sedmogodišnje dete i vozač drugog automobila. Miroslav ima teške povrede i životno ugrožen. Prevezen je u leskovačku bolnicu.

Kako saznajemo, on ima kriminalni dosije i tri aktivne potrage.

Istraga je u toku.

informer.rs
Foto: Twitter/Jugmedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter