Izvor:
16.02.2018 u 14:07
0

RASPLET UBISTVA MALOG PAVLA: Postoje dva Nermina Šišića, jedan leži u Spužu, a drugi u zatvoru Zenica!

Nermin Šišić (28) iz Tuzle koji je koji se nalazi u KP Zenica, nije Nermin Šišić koji je osumnjičen za ubistvo 15-mesečne bebe u Podgorici, saopšteno je iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

U pitanju su dve osobe koje imaju isto lično ime i prezime.

Crnogrska Uprava policije je saopštila da nije odgovorna za zabunu.

– Zabunu nije stvorila Uprava policije MUP Crne Gore jer je Uprava policije u saopštenju koje je dato povodom događaja, poštujući prezumpciju nevinosti, dala samo inicijale osobe, broj godina i odakle je osumnjičena osoba. Naime, podsećamo da smo u saopštenju koje smo, 05.02.2018. godine, dali naveli da su službenici CB Podgorica lišili slobode N.Š. (27) iz Tuzle – Bosna i Hercegovina, sa boravkom u Podgorici, zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo iz čl. 144 t.6 i 7 KZCG, na štetu maloletnog sina svoje nevenčane supruge J.J, starog 15 meseci – navodi se u saopštenju Uprave policije.

Iako je upoređivanjem odmah bilo jasno da se ne radi o istoj osobi jer nemaju isti broj godina, proverama je potvrđeno da ove dve osobe – Nermin Šišić koji se nalazi u KPZ Zenica od septembra 2017. godine i Nermin Šišić koji je osumnjičen da je početkom februara počinio teško ubistvo na štetu deteta u Podgorici imaju isto lično ime i prezime, ali da su im ostali podaci različiti (ime oca, godina rođenja Šišić osumnjičen za teško ubistvo u Podgorici je rođen 1990. godine itd).

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter