Izvor:
22.02.2018 u 04:05
0

TRAGEDIJA NA VOŽDOVCU: Zbog neuzvraćene ljubavi oduzela sebi život!

Tamara K. (22) izvršila je samoubistvo skokom sa desetog sprata porodičnog stana u Ulici Borivoja Stevanovića na Voždovcu. Ona je u stanu živela s babom, a prema nezvaničnim informacijama, ubila se zbog nesrećne ljubavi. Tragedija se dogodila juče oko 13.30 časova, a komšije koje su videle šta se dogodilo odmah su pozvale policiju i Hitnu pomoć.

Šok u zgradi

– Lekari su veoma brzo stigli na mesto nesreće, ali devojci, nažalost, nije bilo pomoći – rekao je izvor iz istrage.

Stanari zgrade juče su bili šokirani zbog tragedije kakvu ne pamte.

– Sedeo sam i pio kafu kad je nešto žuto proletelo pored prozora. Pomislio sam da je neko s višeg sprata bacio kutiju. I sad čujem zvuk koliko je jako lupilo! Pogledao sam kroz prozor i u trenutku doživeo šok. Na trotoaru pored same zgrade video sam nepomično telo. Scena je bila jeziva – priča jedan od komšija kog smo juče zatekli ispred zgrade.

Drugi stanar dodaje da je poznavao Tamaru i da je bila fina devojka.

– Kad sam video telo, nisam ni slutio da je ona u pitanju. Ubrzo smo saznali ko je… Šokirao sam se, jer je delovala zadovoljno, uvek bi mi se ljubazno javila kad se sretnemo – kaže stanar zgrade.

On dodaje da je ubrzo stigla Hitna pomoć i policija, ali da devojci nije bilo pomoći.

Zamarinoj naki je pozlilo

– Komšija koji je odveo policajce do stana u kome je Tamara živela s bakom kaže da je čuo nesrećnu ženu kad je rekla policajcu da je Tamaru nedavno ostavio dečko i da je to jako teško podnela – priča naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, ubrzo su u stan stigli i Tamarini roditelji, koji žive na drugom mestu.

– Ne mogu da vam opišem kako su ljudi izgledali. Ne mogu da veruju kakvo ih je zlo snašlo. Čuo sam da je babi pozlilo i da su zvali Hitnu pomoć. Strašno, ne smem ni da pomislim kroz šta sad prolaze. Neko je u zgradi rekao i da su nesrećni roditelji hteli da skoče za Tamarom, ali da su ih policajci i lekari Hitne sprečili – rekao je komšija.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter