Izvor:
23.02.2018 u 22:46
0

UHAPŠEN OČUH MONSTRUM IZ SELA KOD NEGOTINA! STARAC SILOVAO PASTORKU (15): Podvodio je za 100 evra!

Lj. K. (71) iz sela Aleksandrovac kod Negotina uhapšen je zbog sumnje da je godinama seksualno zlostavljao svoju pastorku, sada 15-godišnju devojčicu, kao i da ju je podvodio muškarcu iz okoline Zaječara, koji je takođe iza rešetaka.

Hapšenje je usledilo nakon što je žrtva, inače bugarska državljanka, prijavila slučaj negotinskoj policiji.

– Maloletnica je tvrdila u policiji da je očuh Lj. K. seksualno zlostavlja punih pet godina, dok je poslednje tri neprekidno podvodio drugom uhapšenom, N. M. iz okoline Zaječara. Devojčica je tvrdila da je njen očuh uzimao po 100 evra za svaki seksualni odnos koji je imala s N. M. – kazao je izvor iz istrage.

Policija je po nalogu nadležnog tužioca odmah privela obojicu osumnjičenih.

– Obojica privedenih su negirali krivicu, tvrdeći da je devojčica iznela neistine. Na saslušanje je pozvana i majka žrtve, odnosno supruga uhapšenog Lj. K., koja je kazala da ne zna ništa o tome, kao i da nije primetila ništa neobično u ponašanju ćerke i muža – dodaje naš izvor.

Više tužilaštvo u Negotinu je, otvorilo predistražni postupak i izdalo policiji nalog za prikupljanje potrebnih obaveštenja, nakon čega će biti poznato da li će protiv obojice uhapšenih biti podnete krivične prijave.

Uhapšeni Lj. K. i N. M. osumnjičeni su za krivično delo obljube maloletne osobe, dok se očuhu žrtve na teret stavlja i delo trgovine ljudima.

– U toku je prikupljanje dokaza po zahtevu tužilaštva, a uhapšenima je određen pritvor zbog postojanja okolnosti da bi boraveći na slobodi mogli da ometaju istragu uticanjem na svedoke – objasnila je viši javni tužilac iz Negotina Ksenija Branković.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter