Izvor:
24.02.2018 u 04:24
0

MARJANOVIĆI NA PREVARU OTIMAJU JELENINU KUĆU: Falsifikovanim potpisom Zorica Marjanović i kuma Vera, POKUŠALE DA PREUZMU NASLEDSTVO SUROVO UBIJENE PEVAČICE?!

Zorica Marjanović, majka Zorana Marjanovića optuženog za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. u Borči, je sa porodičnom kumom Verom Vukomanović saslušana u policiji zbog falsifikata!

Sumnja se da su Marjanovići, uz pomoć kume Vere, falsifikovali jedan dokument u nameri da preuzmu kuću Jelenine pokojne majke Zorice Krsmanović kako bi što pre prodali tu nekretninu!

Kako smo nezvanično saznali, kuma Vera se sumnjiči da je falsifikovala jedan potpis na dokumentaciji u korist Zoranove majke Zorice, zbog čega su obe dale izjavu u policiji.

– U toku je predistražni postupak po prijavi da je na jednom dokumentu falsifikovan potpis, a sve u cilju da bi porodica Marjanović mogla raspolagati nasledstvom ubijene Jelene, koje je sad pripalo njenoj ćerki Jani (7).

U pitanju je kuća u Beočinskoj ulici u Borči, koja je bila u vlasništvu Jelenine majke Zorice Krsmanović, a koja je preminula šest meseci nakon ćerkinog ubistva – navodi naš izvor blizak istrazi, i dodaje da nam ne može reći koji je konkretno dokument falsifikovan.

Inače, trenutno je jedina zakonska naslednica kuće u Beočinskoj ulici Zoranova i Jelenina ćerka Jana. Zoran je sve do hapšenja 15. septembra 2017. bio Janin zakoniti staratelj, pa je do tada mogao, uz određene uslove, i da raspolaže ćerkinom imovinom.

Međutim, početkom oktobra izgubio je starateljstvo nad ćerkom, pa je Janin zvanični staratelj postao Centar za socijalni rad. U Centru su zatim odlučili da se o detetu privremeno brine Zoranov brat Miloš, koji živi u porodičnoj kući sa suprugom Milicom, ocem Vladimirom i majkom Zoricom, ali niko od njih nema prava da raspolaže Janinom imovinom bez saglasnosti Centra.

U ovom slučaju, kako nam je objasnio pravni stručnjak, jedini način na koji bi Marjanovići mogli da dođu u posed Janinog nasledstva jeste preko ugovora o poklonu ili o doživotnom izdržavanju koji bi, eventualno, Jelenina majka za života potpisala sa nekim od Marjanovića.

– Taj dokument bi u ovom slučaju bio jači od procesa nasleđivanja. Budući da ostavinska rasprava iza Zorice Krsmanović nije urađena i da mala Jana još nije zvanično dobila kuću nasledstvom, postoji mogućnost da se falsifikuje neki od ova dva ugovora.

Ali za oba ta dokumenta potreban je potpis Zorice Krsmanović. Pošto je ona preminula, jedini način da se ti ugovori "iznenada" pojave je da se njen potpis falsifikuje – objasnio je pravnik.

Podsetimo, Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila 2016. nakon što je sa Zoranom i tada petogodišnjom ćerkom Janom došla do početka nasipa u Borči kako bi tamo džogirala. Prema optužnici, Zoran je odmah isključio telefon, a zatim sa Janom krenuo za njom.

Usput je ostavio Janu na nasipu da ga pričeka, a zatim je sustigao Jelenu i namamio je da siđe sa nasipa na poljanu prema obližnjem kanalu. Tu ju je oštrim predmetom najpre ubo u vrat i lakat. Jelena je počela da beži prema kanalu, a Zoran ju je sustigao i smrskao lobanju sa osam udaraca šiljatom šipkom, najverovatnije pajserom.

Jelenin leš na dnu kanala, u vodi, pronađen je narednog dana, 3. aprila 2016. Zoran je uhapšen posle 17 meseci istrage i od tada je u pritvoru.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter