Izvor:
24.02.2018 u 13:14
0

ZA DLAKU IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Potegao pištolj u tuči zbog Fejsbuka, ali mu se metak zaglavio!

Pukom srećom je izbegnuta tragedija koja je pretila da se dogodi u kafani "Grand“ u niškom naselju Pantelej kada je tokom tuče potegnut pištolj koji, na sreću, nije opalio.

Do sukoba je došlo oko 14 sati kada je u kafanu ušao Nišlija S.R. (21) i tražio da vidi vlasnikovog sina A.S. (26) kojeg je optužio da se podsmeva njegovim statusima na Fejsbuku.

– Njih dvojica su se jedva poznavali ali je napadač bio ubeđen da mu se sin vlasnika kafane podsmeva u svakoj prilici, ne samo preko interneta, već i da mu se ruga u društvu. On je došao u kafanu i zahtevao da ga vidi da bi navodno raspravili taj odnos. Međutim, kada se mladić pojavio usledila je tuča u kojoj su na strani A.S. učestvovala još dvojica. Tokom sukoba, S.R. je potegao pištolj i uperio ga ka ljudima sa kojima se potukao ali na sreću oružje nije opalilo – kažu naši sagovornici iz istrage.

S obzirom na to da je napadač u tuči izvukao deblji kraj, završio je u bolnici gde su mu konstatovane lakše povrede.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog neovlašćenog držanja oružja, a nakon rasvetljavanja celokupnog događaja ustanoviće se da li ima uslova za podnošenje krivičnih prijava zbog nasilničkog ponašanja protiv aktera ovog događaja – kazali su naši izvori.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter