Izvor:
24.02.2018 u 15:53
0

Uhapšen muškarac koji je prijavio nestanak svoje žene: Priznao policiji da je maltretirao i pretukao, pa da je ona skočila u Dunav?!

Policija je uhapsila Zorana G. (46) iz Novog Sada zbog sumnje da je posle brutalnog maltretiranja i batinanja, naterao suprugu Marijanu (40) da skoči s mosta u Dunav. Sve se odigralo u četiri sata ujutro, a njeno telo još nije pronađeno, ali potraga će se nastaviti danas.

– Policajcima je ispričao da su u petak oko ponoći njih dvoje kolima zajedno prešli Most slobode i odvezli se do naselja Mišeluk. Do detalja je objasnio kako su se svađali u kolima, a onda ju je tamo opet pretukao. Nakon toga su ponovo seli u automobil i krenuli nazad ka gradu, preko mosta – priča izvor iz istrage.

Negde na sredini mosta Marijana je tražila od Zorana da zaustavi auto jer želi da izađe.

– Zoran je kazao da je bez reči zaustavio auto, mislio je, navodno, da će Marijana doći peške kući. Međutim, prema Zoranovim tvrdnjama, ona je preskočila zaštitnu ogradu mosta i skočila u Dunav. Međutim, postoji sumnja da je Zoran pojurio Marijanu, i da je ona, bežeći od njega, pala s mosta. Zato mu je određeno zadržavanje do 48 sati, a tereti se da je nesrećnu ženu naterao na samoubistvo – dodaje sagovornik.

Happytv.rs/Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter