Izvor:
02.03.2018 u 22:51
0

MIGRANTI SMISLILI NOVI NAČIN ILEGALNOG PRELASKA GRANICE: Carinici tvrde da ovako nešto nikad nisu videli!

Na izlazu graničnog prelaza Srpska Crnja sprečena su dvojica migranata da pređu granicu skriveni u kesama za smeće, saopštila je Uprava carina Srbije.

Njih su policija i carina danas otkrili kada je na red za carinsku kontrolu stigao kamion užičkih registarskih oznaka koji je prevozio brik ambalažu iz Gornjeg Milanovca ka Rusiji.

"Carinik koji je pregledao tovar i sam je doživeo šok kada je u pokušaju da proveri sadržaj kese za smeće napipao ljudsku glavu. Službenik je ubrzo konstatovao da se u tovaru nalazi još jedan migrant, ovoga puta samo prekriven kesom za smeće", piše u saopštenju.

Iz Uprave carina Srbije kažu da je ovo praksa koja nije dosad zabeležena a da su "slepi putnici" došli iz Pakistana.

"U razgovoru sa vozačem službenici su saznali da je imao problem sa plombom, koja je potom pregledana, te je konstatovano da je kod zadnjeg dela prikolice sajla bila presečena, pa zalepljena", piše u saopštenju.

Kurir
Foto: UPRAVA CARINA SRBIJE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter