Izvor:
03.03.2018 u 19:10
0

PALO HAPŠENJE U BOGATIĆU: Policija pronašla dve laboratorije za proizvodnju marihuane!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu, na teritoriji opštine Bogatić, otkrili su dve laboratorije za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima, zaplenili oko 29,3 kilograma sirove i oko 9,8 kilograma osušene marihuane i uhapsili dve osobe.

Policija je u pomoćnom objektu porodičnog domaćinstva M.M. (38) iz Bogatića pronašla laboratoriju sa opremom za proizvodnju marihuane, četiri stabljike ove droge težine 1.300 grama i 300 grama osušene marihuane, saopšteno je iz MUP-a.

Na drugoj lokaciji, na tavanu kuće, koja je vlasništvo B.P. (48), a gde je zatečen osumnjičeni N.T. (25) iz okoline Bogatića, pripadnici MUP-a otkrili su laboratoriju sa 103 stabljike marihuane u sirovom stanju težine oko 28 kilograma i 9,5 kilograma osušene marihuane, kao i kompletnu opremu za uzgajanje ovog narkotika.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, osumnjičenim M.M. i N.T. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Za osumnjičenim B.P. je, po nalogu tužilaštva, raspisana potraga.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter