Izvor:
04.03.2018 u 16:21
0

KAO U HOROR FILMU: Carinik na graničnom prelazu kod Srpske Crnje u kesi za smeće napipao ljudsku glavu!

Carinik koji je pregledao tovar i sam je doživeo šok kada je u pokušaju da proveri sadržaj kese našao ono čemu se nije nadao.

Carinici su u saradnji sa policijom danas na izlazu graničnog prelaza Srpska Crnja, sprečili dvojicu migranata da ilegalno pređu granicu.Migranti su, kako se navodi u saopštenju Uprava carina, bili skriveni u kesama za smeće.

Ovaj neobičan slučaj otkriven je kada je na red za carinsku kontrolu stigao kamion užičkih registarskih oznaka koji je prevozio brik ambalažu iz Gornjeg Milanovca ka Rusiji.

Carinik koji je pregledao tovar i sam je doživeo šok kada je u pokušaju da proveri sadržaj kese za smeće napipao ljudsku glavu.

Espreso.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter