Izvor:
08.03.2018 u 22:58
0

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA NA ZVEZDARI: Uhapšena profesorka iz Beograda zbog sumnje da je ubila majku!

Tatjana R. (45) uhapšena zbog sumnje da je nasmrt pretukla majku Luciju T. (74), čije je telo našao bivši muž, lekari utvrdili da ima brojne povrede i modrice po glavi

Tatjana R. (45), profesorka engleskog iz Beograda, uhapšena je zbog sumnje da je udarcima u glavu ubila majku Luciju T. (74).

Kako saznajemo, zločin se dogodio u stanu žrtve u Učiteljskom naselju na Zvezdari, a telo je pronašao Lucijin bivši suprug, koji je pomislio da je žena umrla u snu. Međutim, nesrećna žena imala je brojne povrede po glavi, pa je policija ubrzo privela Tatjanu u njenom stanu u Kraljevačkoj ulici na Voždovcu.

Čula se svađa

Žena je ubijena u noći između ponedeljka i utorka.

– Lucijin bivši suprug je, s obzirom na to da je znao da je Tatjana kod majke, juče zvao telefonom bivšu ženu nekoliko puta, ali se niko nije javljao. Otišao je u stan i tamo zatekao telo. Zvao je Hitnu pomoć jer je mislio da je žena preminula u snu. Kasnije je utvrđeno da ima nekoliko povreda na glavi i da postoji mogućnost da je ubijena. Ženina glava je bila sva u modricama – objasnio je izvor Kurira blizak istrazi.

– Ona je povremeno dolazila kod majke, koja je živela sama jer se pre nekoliko godina razvela od supruga. Iz njihovog stana se čula galama i lomljava stakla. Bilo je jasno da su se majka i ćerka svađale, jer je Tatjana imala psihičkih problema – kaže komšija.

Tatjana je živela u Kraljevačkoj ulici.

– Ovde živim šest godina, a Tatjana se čudno ponašala. Nisam smeo da ženu ostavim samu u stanu ili da je pustim da izađe sama s detetom. Dešavalo se da iz čista mira počne da lupa po zgradi, da udara vrata. Jednom je unezvereno udarala na naša vrata i rekla mi da ima crne misli i da je juri neko s kapuljačom na glavi – priča stanar zgrade u Kraljevačkoj ulici.

Lečila se u manastiru

On dodaje da su nekoliko puta tražili pomoć policije.

– Pre godinu dana Tatjana je otišla, čuo sam da su je poslali u manastir da se leči. Inače, ona je radila kao profesorka engleskog – kaže komšija.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter