Izvor:
09.03.2018 u 15:38
0

STRAVIČNA NESREĆA KOD NOVOG SADA: Muškarac uleteo u suprotnu traku i udario direktno u drugi auto!

Novosađanin (49) izgubio je život, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko šest sati u Gložanima, na izlazu prema Novom Sadu.

Kako nezvanično saznajemo, nastradali muškarac je upravljajući putničkim vozilom novosadskih tablica iz pravca Novog Sada prema Bačkoj Palanci, usled za sada neprilagođene brzine skrenuo u suprotnu traku i udario u putničko vozilo bačkopalanačkih registracija kojim je upravljao četrdesetčetvorogodišnjak iz Čelareva.

U tom autu povrede su zadobili i suvozač iz Čelareva i ženska osoba iz Nove Gajdobre, koji su kolima Hitne pomoći prevećeni u Urgentni centar KC Vojvodina.

Kako saznajemo, u KCV primljeno je ukupno 6 osoba, 2 žene sa teškim telesnim povredama, dok je kod još 4 u toku dijagnostika.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter