Izvor:
09.03.2018 u 21:25
0

POTRESNO SVEDOČENJE MAJKE: Ivana je otišla da bi se udala, a našli je mrtvu u napuštenom vagonu!

Živadinka Vučetić, majka Ivane Vučetić (37), koja je u aprilu 2017. godine brutalno ubijena u napuštenom vagonu na beogradskoj Železničkoj stanici, juče je pred Višim sudom u Beogradu ispričala potresne detalje iz Ivaninog života.

Majka ubijene devojke najpre se pridružila krivičnom gonjenju Davida Nikolića (22), brata napadača na književnika Rašu Popova, koji je optužen da je u noći između 29. i 30. aprila 2017. usmrtio Ivanu.

– Ne poznajem optuženog i Ivana mi ga nikad nije pominjala. Ako je on uradio to za šta se tereti, neka odgovora po zakonu. Meni moj bol niko ne može da nadoknadi – rekla je nesrećna žena.

Ona je rekla da je njena ćerka 12 dana pre ubistva otišla od kuće jer je želela da nađe momka i da se uda.

– Ivana je od svog desetog meseca bolovala od epilepsije, a dva meseca pre ubistva je doživela saobraćajku u kojoj je povredila glavu. Od tada joj se zdravstveno stanje pogoršalo – počela je ispovest Živadinka.

– Molila sam je da ne ide jer je bila u lošem stanju pošto neko vreme nije ni pila lekove. Rekla mi je da ne plačem i da ona mora da ide. Takođe, rekla mi je da je na železničkoj stanici našla nekog dečka, koji joj je obećao da će da se oženi njom – posvedočila je ona.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter