parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

MESEC DANA OD INCIDENTA: Preminuo glumac kojeg je pretukao komšija!

Vasa Spasojević (72), penzionisani glumac zaječarskog pozorišta koji živi u obližnjoj Gamzigradskoj banji, preminuo je u KBC Niš od posledica povreda koje je zadobio 17. februara ove godine kada ga je pretukao njegov komšija Dušan J. (59).

Osnovno tužilaštvo u Zaječaru je u prvi mah osumnjčenom Dušanu J. odredilo krivičnu prijavu teške telesne povrede. Ali, kako je Spasojević preminuo, Osnovno tužilaštvo je predalo nadležnost Višem tužilaštvu.

- Delo osumnjičenog će, najverovatnije, biti okarakterisano kao ubistvo - saznajemo nezvanično od Višeg tužilaštva u Zaječaru.

Da podsetimo, Vasa je te kobne subote subotu krenuo kod prijateljice Ljubinke Marinković na kafu, ali nije stigao kod nje. Kada je videla da kasni, Ljubinka Marinković se zabrinula i krenula kroz borovu šumu da ga sretne.

- Odjednom sam čula zapomaganje: "Ljubinka, upomoć, upomoć!". Bio je iznemogao, ali sam mu poznala glas i krenula u tom pravcu - kaže uzrujano prijateljica pretučenog glumca.

Prema njenim rečima, policija je pronašla motku preko onesvešćenog Vase.

- Čula sam kako policajac kaže: "Eno ga, čovek leži. Smrskana mu je lobanja, vidi mu se mozak" - priča Ljubinka.

Ona kaže da ga je osumnjičeni Dušan J. oktobra prošle godine već pretukao i da mu je i tada povredio glavu, zbog čega je nedavno davala izjavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Izvor: Alo!
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost