Izvor:
12.03.2018 u 22:12
0

NOVI DETALJI: Lekari se bore za život ubice iz Ruzveltove i žrtvin život!

Prava drama dešavala se jutros u Ruzveltovoj 55 kada je bivši radnik firme "Privredni savetnik za informacione tehnologije", Nebojša S. došao u kompanijske prostorije i otvorio vatru na prisutne. Tom prilikom život je izgubio Branko K., dva muškarca su ranjena, a napadač je nedugo potom u svom stanu izazvao eksploziju.

Napadač i jedan od povređenih nalaze se na odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra.

– Prema pretrpljenim povredama zaključujemo da su u pitanju su napadač i jedan povređen iz jutrošnjeg incidenta. Obojica su u kritičnom stanju u jedinicama intenzivnih nega – rekli su iz Urgentnog centra.

Nebojša S. je danas bivšem kolegi Branku K. ispalio hitac direktno u glavu, usled čega je Branko i preminuo. Teško je ranio Marka F., za čiji se život lekari bore, dok je Igor R. u pokušaju da se spasi, iskočio kroz prozor, pri čemu je pretrpeo povrede karlice.

– Naša ekipa je u Ruzveltovoj 55 konstatovala smrt osobe stare oko 30 godina. U Ulici Nikodina Miloša, što je nedaleko odatle, jedna osoba je skočila kroz prozor sa visine od oko pet, šest metara i zadobila teške povrede. Još jedna osoba ima ustrelne rane grudnog koša iznad srca, kao i desne šake – rekla je jutros Nada Macura, portparolka Hitne pomoći.

Nakon masakra koji je izvršio, Nebojša S. se vratio u svoj stan u Ulici vojvode Savatija 3. On je u njemu izazvao eksploziju, još neutvrđenog porekla. Sumnja se da je ili aktivirao bombu ili pucao u plinsku bocu.

Izvor: Blic
Foto: Screenshot

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter