Izvor:
13.03.2018 u 19:31
0

PREMINUO UBICA IZ RUZVELTOVE: Nebojša podlegao povredama u Urgentnom centru!

Nebojša Stojilković koji je juče ujutru napravio masakr u Ruzveltovoj ulici, ubio kolegu i drugog teško ranio, podlegao je povredama na odeljenju Šok A Urgentnog centra u Beogradu.

Dvojica radnika programerske firme, nalaze se u životnoj opasnosti, kažu u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije.

Kako se saznaje, pored Marka Filipovića (36) kojem je Nebojša pištoljem naneo prostrelne rane, u lošem stanju je i Igor Radenković (42) koji je metke izbegao skokom kroz prozor. On je, tom prilikom, povredio kičmu i polomio dva skočna zgloba.

U ponedeljak nešto pre 11 sati N.S. došao je u firmu u kojoj je do skoro radio i iz pištolja ispalio više projektila prema dvojici radnika, dok je treći radnik skočio kroz prozor. Jedan od dvojice ranjenih radnika je preminuo od zadobijenih povreda u Urgentnom centru, dok su napadač i druge dve žrtve pucnjave bili u teškom stanju.

Kako je rečeno u MUP, napadač je nakon pucnjave pobegao i pronađen je sa teškim telesnim povredama u svom stanu na Zvezdari u koji je policija stigla zbog prijave da je izbio požar.

Zamenik načelnika Uprave policije PU za Grad Beograd Dejan Bojović rekao je povodom ovog slučaja da je desetak minuta nakon pucnjave policiji prijavljen požar na Zvezdari, gde je iz zapaljenog stana izvucen N. S. sa teškim telesnim povredama.

Izvor: Tanjug/Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter