Izvor:
16.03.2018 u 14:13
0

STRAVIČAN ZLOČIN KOD POŽEGE: Golim rukama zadavio ženu, pa sve priznao policiji!

R.M. (59) iz sela Papratište iz Požege uhapšen je pošto je udavio svoju suprugu Lj. M. (59), a ubistvo koji je najpre pokušao da prikrije kasnije je priznao u policiji.

Monstruozan zločin dogodio se prekjuče u kući ovog bračnog para kada je supurg golim rukama ugušio svoju ženu koja je dugo godina bolovala od Alchajmerove bolesti. R.M. je potom prijavio da mu je supruga preminula prirodnom smrću.

Međutim, na njenom telu bile su primetne rane pa je izvršena odbukcija koja je pokazala da je Lj.M. preminula od posledica gušenja. Nedugo zatim u Papratište je pristigla policija i uhapsila supruga ubicu.

Prilikom saslušanja R.M. je priznao zločin, određeno mu je zadržavanje do 48 sati, i uz krivičnu prijavu biće predat Višem javnom tužilaštvu u Užicu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/RTS_Vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter