Izvor:
16.03.2018 u 17:04
0

UZGAJALI MARIHUANU U PRIVATNOJ LABORATORIJI: Do tri meseca pritvora za šestoricu pripadnika kriminalne grupe!

Specijalni sud u Beogradu odredio je pritvor do tri meseca šestorici pripadnika organizovane kriminalne grupe koja je u laboratoriji u Inđiji uzgajala marihuanu.

Portparol suda Bojana Stanković precizirala je da je sudija za prethodni postupak u četvrtak uveče odredio pritvor osumnjičenima S.S ,N.J., M.Š., B.S.,Ž.M. i O.R, zbog postojanja opasnosti od bekstva i postojanja osobitih okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Protiv navedenog rešenja osumnjičeni i njihovi branioci imaju pravo žalbe u roku od tri dana krivičnom vanraspravnom veću, dodala je Stanković.

Osumnjicenima se savlja na teret udruživanje radi vršenja krivičnih dela i krivično delo neovlašćen proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

M.Š se sumnjiči i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje promet oružja i eksplozivnih materija.

U akciji koja je u sredu sprovedena po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal pronađeni su zasadi sa par stotina biljaka i veća količina biljke koja se nalazila u fazi suženja.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter