Izvor:
16.03.2018 u 17:19
0

KOSOVSKA MITROVICA: Eksplozija u kući Srbina!

Nepoznate osobe bacile su eksplozivnu napravu u dvorište kuće u kojoj živi Srbin sa majkom u naselju Bošnjačka mahala u Severnoj Mitrovici.

"Radio Kontakt plus" javio je da povređenih nije bilo i da je u eksploziji, koja se desila sinoć u 23:20, napravljena manja materijalna šteta, a šteta je pričinjena i na još jednoj susednoj kući.

Navodi se da je eksplozivna naprava bačena ispred kuće u Šumadinskoj ulici i da je kosovska policija obavila uviđaj, a na licu mesta bili su i pripadnici Euleks policije i Kfora.

"Radio Kontakt plus" navodi da je eksplozija bila jaka i čula se u većem delu Severne Mitrovice, naročito u naselju Bošnjačka mahala.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter