Izvor:
16.03.2018 u 18:00
0

SPECIJALNO TUŽILAŠTVO KOSOVA: Preuzeli smo istragu ubistva Olivera Ivanovića!

Kosovsko Specijalno tužilaštvo saopštilo je da u ovoj fazi istrage ne može da objavljuje informacije o ubistvu Olivera Ivanovića, potvrđujući da su predmet preuzeli osmog marta od Osnovnog tužilaštva u Kosovskoj Mitrovici.

Po preuzimanju, "slučaj je odmah dodeljen tužiocu Specijalnog tužilaštva, ali još nije analiziran", navodi se u saopštenju.

"Istrage u predmetu u ovoj fazi postupka ne mogu da budu objavljene", dodaju iz Specijalnog tužilaštva i navode da će sarađivati sa svima koji im mogu pružiti informacije o ubistvu Ivanovića.

"U interesu je Specijalnog tužilaštva i žitelja Kosova da otkriju slučaj ubistva političara Olivera Ivanovića", podvlači se u saopštenju.

Podseća se da je odluku o preuzimanju istrage o ubistvu Olivera Ivanovića od Osnovnog tužilaštva u Mitrovici, doneo glavni tužilac Specijalnog tužilaštva.

Tužilac u predmetu istrage o ubistvu Olivera Ivanovića je Rešat Milaku.

Ivanović je ubijen 16. januara ove godine u Kosovskoj Mitrovici.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter