Izvor:
21.03.2018 u 15:45
0

AKCIJA SRPSKE, AMERIČKE I GRČKE POLICIJE: Srbi pali sa kokainom u Grčkoj!

Solunska policija veruje da je kokain proizveden u Kolumbiji. Ispituje se s kim su još bili povezani u Grčkoj, naročito zbog sličice bika, koja je bila i na paketima zbog kojih je uhapšen Martin Matijašević

Dvojica Srba stara 47 i 57 godina uhapšena su u ponedeljak u Grčkoj sa 26 kilograma čistog kokaina, na čijem je pakovanju bila ista oznaka kao i na paketima koji su u decembru 2017. zaplenjeni od Martina Matijaševića.

U ovoj policijskoj akciji razbijena je kriminalna grupa koju su činila dvojica Italijana i još jedan Grk.

Prema navodima medija, tužilaštvo je kao lidere grupe koja je bila odgovorna za uvoz i prodaju droge po Atini i Solunu označila jednog Srbina i Italijana.

– Solunska policija veruje da je kokain proizveden u Kolumbiji. Ispituje se s kim su još bili povezani u Grčkoj, naročito zbog sličice bika, koja je bila i na paketima zbog kojih je uhapšen Martin Matijašević.

Droga je pronađena u putničkoj torbi, bila je spakovana u 24 paketa, a pretresom kuća koje su koristili pronađeno je i 4.780 evra, 616 leva, devet mobilnih telefona, oprema, elektronske vage, najlonski paketi i rolne izolir-trake. Osim toga, oduzeta su i vozila za koja se sumnja da ih je banda koristila tokom transporta i prodaje narkotika – prenose mediji.

U zvaničnom saopštenju grčke policije navodi se da su u akciji učestvovali i srpski operativci.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter