ADVOKAT ZORANA MARJANOVIĆA ZA HAPPY TV: Janu mogu da ispituju samo psiholozi i psihijatri!

 

Viši sud u Beogradu vratio je tužilaštvu na dopunu istrage optužnicu protiv Zorana Marjanovića i naložio da sasluša njegovu ćerku Janu, koja je bila na nasipu 2. aprila 2016. u vreme kad je, kako se sumnja, on ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović.

Gostovanje jednog od advokata  koji zastupaju Marjanovića u jutarnjem programu Hepi televizije, Stefana Jokića, razotkrilo je nove detalje o istrazi ubistva.

Tužilaštvo ima rok od tri dana da donese naredbu o dopuni istrage, avokati smatraju da bi Jana mogla da bude ključni svedok, posle čijeg svedočenja će Zoran biti pušten iz pritvora: 

- Psiholozi i neouropsihijatri razgovaraće sa malom Janom, jer sa njom ne može da razgovara bilo ko. U optužnici ne piše da je mala Jana bila 10 ili 15 metara od mesta zločina, ali svakako je jedina osoba koja je bila na mestu ubistva i može umnogome da pomogne da se slučaj reši - rekao je Jokić i dodao da odbrani nisu dati svi detalji iz pretkrivičnog postupka, te da su u nemogućnosti da adektvatno delaju.

Ostanite uz televiziju Hepi i pratite rasplet ubistva Jelene Marijanović. 

Happytv.rs.
Foto: Arhiva 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost