Izvor:
25.03.2018 u 01:13
0

PANIKA U SMEDEREVU: Radnici i klijenti Poljoprivredne službe se otrovali kafom?

Nekoliko radnika i klijenata Poljoprivredno-savetodavne stručne službe Smederevo u Kolarima javilo se lekarima sa simptomima trovanja, potrdio je direktor Opšte bolnice „Sveti Luka“ u Smederevu, dr Nenad Đorđević.

– Oni su imali simptome trovanja, a kako su nam rekli mučnina i tegobe javili su se nakon što su u firmi popili kafu, navodi dr Đorđević.

Dvojica klijenata, koja su popila kafu u prostorijama ove službe u Kolarima, su prebačena na Vojno-medicinsku akademiju radi neophodnih toskikoloških pretraga, kaže dr Đorđević.

Sumnja se da je neko sipao otrovnu supstancu u kafu.

– Nekoliko minuta nakon što su počeli da piju kafu dvojica naših klijenata iz Lugavčine počeli su da se preznojavaju, teško dišu, nisu mogli na noge da stanu, i odmah su kolima hiten pomoći prebačeni u bolnicu, rečeno nam je u PSSS.

Ostali koji su imali blaže tegobe, kafu nisu pili, ali su posvedočili da se osećao čudan miris u toaletu i kafe kuhinji, potvrdili su nam iz ove službe.

Policija je odmah zapečatila firmu, a istragu vodi Više javno tužilaštvo.

Trenutno su policiji počela saslunja radnika PSSS u Kolarima.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/crna_gora_me

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter