Izvor:
27.03.2018 u 19:27
0

SREBRNI PUTNIK: Carinici u torbi pronašli više stalaka, a na njemu pola kilograma nakita!

Carinici su u saradnji sa graničnom policijom, na ulazu graničnog prelaza Gradina, sprečili krijumčarenje oko pola kilograma srebrnog nakita koji je putnik pokušao da prokrijumčari noseći ga na sebi.

Prekršaj je otkriven 23. marta, kada je na red za carinsku kontrolu stigao autobus novopazarskih registarskih oznaka koji je putovao od Turske do Novog Pazara, saopštila je Uprava carina.

Nakon pregleda autobusa, carinski službenici su pregledali putnike i njihov prtljag. Tada je jedan od putnika, 41-godišnji Novopazarac, rekao da ima da prijavi više komada garderobe od tekstila (nekoliko suknji, bluza i haljina).

Međutim, sumnju carinika pobudilo je to što je u njegovom prtljagu pronađeno više stalaka za nakit, što je bio povod za lični pretres.

Ubrzo je otkriveno da je putnik zapravo sebe koristio kao stalak za nakit, stavivši na telo oko 500 grama srebra. Ličnim pretresom je otkriveno da je putnik oko pojasa povezao 5 srebrnih lančića, težine skoro 400 grama, a da na rukama nosi 7 narukvica koje su bile teške nešto više od 100 grama.

Podsećamo da iako se ličnim nakitom smatra ono što se nosi na sebi, to se svakako ne odnosi na slučajeve poput ovoga kada putnik očigledno pokušava da prokrijumčari nakit noseći neuobičajeno veliku količinu na sebi.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter