Izvor:
29.03.2018 u 20:25
0

Kraj drame u centru Beograda: PREDAO SE MIODRAG T. (63) KOJI JE PRETIO DA ĆE AKTIVIRATI EKSPLOZIVNU NAPRAVU!

Muškarac na Trgu Nikole Pašića preti da će se razneti bombom!

On je prvo uputio pretnje da će izvršiti samoubistvo, pa su očevici pozvali Hitnu pomoć i policiju, a kasnije se saznalo da osoba navodno ima bombu kod sebe.

MUP je hitno reagovao i pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova trenutno pregovara sa njim kako bi ga ubedio da odustane od svoje namere.

MUP je takođe saopštio da je M.T. (1955) došao do ulaza ispred Doma Narodne skupštine na Trgu Nikole Pašića oko 13 sati svojim vozilom, i da preti da će izvršiti samoubistvo.

On je prvo uputio pretnje da će izvršiti samoubistvo, pa su očevici pozvali Hitnu pomoć i policiju, a kasnije se saznalo da osoba navodno ima bombu kod sebe.

Na licu mesta nalazi se osam policijskih ekipa, vatrogasci i Hitna pomoć.

Prema drugim informacijama, u pitanju je žena koja se trenutno navodno nalazi u kolima.

Saobraćaj je potpuno obustavljen u obe trake od Bulevara kralja Aleksandra do Terazijskog tunela.

Kako nezvanično saznajemo, on se predao, a u toku je akcija u kojoj specijalne jedinice tragaju za eksplozivom.

Kontradiverzione jedinice pretražaju sve automobile koji se nalaze u blizini i ne daju nikome da priđe.

Jedan deo policijskih snaga koji je bio ispred Doma Skupštine Srbije u Beogradu gde je jedan muškarac pretio da će izvršiti samoubistvo, povukao se s tog platoa nešto pre 14 časova.

– U ovom trenutku sa njim razgovaraju pripadnici MUP-a, koji su brzo i efikasno reagovali u ovoj situaciji. Parlament takodje nije evakuisan – izjavila je Biljana Popović Ivković.

MUP je saopštio da muškarac kod sebe nije imao bombu, već repliku pištolja. Reč je penzionisanom vojnom licu Miodrag T. (63) koji je pretio danas ispred Skupštine Srbije da će se razneti bombom. Za sada nije poznato zbog čega je pretio.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter