Izvor:
30.03.2018 u 03:26
0

BRUTALAN NAPAD KOD BAČKE TOPOLE: Napadači izudarali ljude dok su spavali u kolima, izbušili im gume, razbili staklo, opljačali i pobegli!

Jasmina B.J. kaže da su jutros oko 3 sata njeni roditelji, koji su se vraćali iz Štutgarta za Kruševac, brutalno napadnuti na jednoj benzinskoj pumpi udaljenoj oko 20 kilometara od Bačke Topole.

"Kako bi se odmorili, jer su mislili da su u Srbiji tj. svojoj domovini sigurni, parkirali su na pumpu. Posle par minuta izbušena im je guma i zadnje staklo suvozača je razbijeno, pritom je mojoj majci nanet udarac u glavu i odneta torba sa svom dokumentacijom i parama", piše u mejlu koji nam je poslala ova žena.

Njena majka je uspela da prodrma svog supruga i probudi ga, a on je odmah krenuo za lopovima.

Međutim, oni su pobegli. Kako tvrdi Jasmina, policija je došla na lice mesta odmah i napravili su zapisnik a u neformalnom razgovoru sa njenim roditeljima rekli su da se to dešava "svake noći".

Jasmina kaže da je policija savetovala njenim roditeljima da potraže ukradenu torbu jer lopovi obično samo uzmu novac. I zaista su je pronašli oko 10 kilometara od prvog izlaza na autoput, a u njoj je bilo sve sem para.

"Ovim želim da upozorim ljude koje idu u domovinu, da bi nostalgiju umirili i taj tesko zarađen evro tamo potrošili da se čuvaju…jer na kraju ostaje samo tuga i razočarenje…", napisala nam je Jasmina.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/RTS_Vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter