Izvor:
30.03.2018 u 17:52
0

Jelena Marjanović poslednju poruku poslala doktorki: Njeno svedočenje može rešiti ubistvo pevačice!

Poslednje poruke ubijena pevačica Jelena Krsmanović razmenila je sa doktorkom Milanom Š. iz Borče, koja će uskoro biti saslušana.

Milana Š. koja je vodila zdravstveni karton u Domu zdravlja u Borči pokojne Zorice Krsmanović, majke pevačice, poslednja je osoba sa kojom je Jelena razmenila poruke pre nego što je ubijena.

– Sadržaj poruka odnosi se upravo na medicinske savete i zbog toga ona dosad nije saslušana u istrazi. Međutim, s obzirom na to da je Viši sud naložio da i ona bude ispitana kao svedok, Milana je dobila poziv za 16. april – kaže izvor iz istrage.

On napominje da bi ovo svedočenje možda moglo da pomogne oko motiva zločina.

– Jelena je bila bliska sa doktorkom Milanom, naročito zato što joj je majka bila bolesna. Jelena je bila bliska i sa doktorkinom ćerkom, koja joj je bila šminkerka. Andrea Šišić već je svedočila u istrazi i ona nema neposredna saznanja o zločinu, ali je bila upućena u odnos Jelene i Zorana.

kurir.rs
Foto: Twitter/VOLIMPODGORICU, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter