Izvor:
31.03.2018 u 16:47
0

Ispovest doktorke koja se poslednja čula sa Jelenom Marjanović pre ubistva!

Milana Šišić, doktorka iz Borče, poslednja je osoba s kojom je ubijena pevačica „Granda“ Jelena Krsmanović Marjanović (33) razmenila SMS poruke, i to samo nekoliko minuta pre nego što je usmrćena na nasipu Crvenka u Borči 2. aprila 2016. Doktorka Šišić otkrila je sadržaj poslednjih Jeleninih poruka.

– Jelenina pokojna majka Zorica je nekoliko dana pre ćerkinog ubistva vadila krv u Domu zdravlja. Jelena nije stigla da dođe u DZ i uzme te rezultate, pa me je u SMS poruci zamolila da ja pogledam te nalaze, što sam i učinila. Zorici je bilo nisko gvožđe, pa sam posavetovala Jelenu koje lekove da joj daje zbog toga i uopšteno sam joj objasnila šta bi trebalo da daje majci s obzirom na njenu bolest – rekla je Milana.

Podsetimo, Milana Šišić će 16. aprila biti saslušana kao svedok u Višem javnom tužilaštvu, koje je nedavno donelo naredbu o dopuni istrage protiv pevačicinog supruga, Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za njeno ubistvo. Poslednju poruku Jelena je poslala doktorki 2. aprila 2016. u 16.43, tri minuta pre ubistva.

Milana kaže da u porukama koje su Jelena i ona razmenile nema ničeg misterioznog, zanimljivog ili povezanog sa zločinom i ističe da je puka slučajnost što je baš ona ta s kojom se Jelena dopisivala pre nego što je brutalno ubijena.

– Poruke su isključivo bile povezane sa laboratorijskom analizom krvi Jelenine majke. Ništa drugo – tvrdi doktorka Šišić i dodaje:
– Nakon Jeleninog ubistva bila sam u policiji, gde sam dala izjavu. Policija je od samog početka imala podatak da smo se Jelena i ja dopisivale, a znali su i sadržaj te prepiske. Ne znam zbog čega sad ponovo moram da dajem izjavu, ali svakako ću se odazvati pozivu tužilaštva i odgovoriti na sva potrebna pitanja – rekla je naša sagovornica i naglasila da bi i ona volela da se što pre razjasni slučaj brutalnog ubistva Jelene Krsmanović Marjanović i da onaj ko je zaista odgovoran za njenu smrt bude procesuiran.

Dr Šišić objašnjava da je Jelenu poznavala godinama i da je želela da joj učini zbog bolesne majke, jer joj je bila draga.

– Mi smo bile komšinice i Jelena mi je bila drago dete. Brinula je o bolesnoj majci, o malom detetu i porodici. Trčala je na sto strana i ja sam bila voljna da joj učinim oko lekarske papirologije. Zbog brojnih obaveza, Jelena ponekad ne bi stigla da dođe u Dom zdravlja i uzme uput za majku ili neki recept, pa sam ja to činila umesto nje, pošto radim tu gde radim i nije mi bio problem da se angažujem oko toga. Naročito sam joj pomagala dok joj je majka bila u bolnici, jer mi je bilo žao Jelene pošto je bila zatrpana obavezama – objašnjava dr Šišić prirodu svog odnosa sa Jelenom.

Ona dalje kaže i da se njena ćerka povremeno viđala sa pokojnom Jelenom.

– Moja ćerka se amaterski bavi šminkanjem i povremeno je dokterivala Jelenu za neke njene nastupe i gostovanja. Eto, to je sve – istakla je dr Milana Šišić i napomenula da joj ne prija medijska pažnja.

alo.rs
Foto: Twitter/RTV BN,Twitter/svetrs, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter