Izvor:
02.04.2018 u 12:46
0

TRAGEDIJA KOD KOVINA: Tanjirača dečaku (14) slomila karlicu i rebra!

Aleksandar A. (14) teško je povređen u subotu u selu Dubovac kod Kovina, kada je, dok je bio s ocem na njivi, pao s traktora pod tanjiraču, koja ga je prignječila.

Prema nezvaničnim informacijama, dečaku su polomljena rebra i karlica, a on je sa teškim povredama najpre hospitalizovan u beogradskom Urgentnom centru.

– Aleksandrov otac Novica je vozio traktor kojim je tanjirao njivu, a dečak mu je pomagao. Još uvek se sa sigurnošću ne zna kako je dete palo pod tanjiraču – kaze naš izvor upućen u istragu.

Dečakova baka Darinka A. kaže da se njen unuk bolje oseća, a da su roditelji otišli da ga posete u bolnici.

– Ne znam kako se Aca povredio. Bio je s tatom na njivi, ostalo im je još nekoliko metara da istanjiraju kada se on povredio. Nismo sigurni da li je pao tokom vožnje ili je pokušao da skoči i popne se na traktor – priča za Kurir baka Darinka.

Ona navodi da je Novica, čim je video da mu je sin ispod mašine, pozvao komšije u pomoć.

– Umio ga je na njivi, stavio u traktor i vozio do pola puta, gde su ga preuzele komšije kolima. Odvezli su ga u Pančevo, pa odatle u Beograd. Kažu da će biti prebačen na Institut za majku i dete. Najvažnije je da mu je bolje i da nije gubio svest, samo je polomljen i ugruvan – rekla nam je dečakova baka.

Aleksandar i njegov godinu dana stariji brat Ivan često su pomagali ocu na njivi, tvrdi baka Darinka.

– Otac im se šlogirao pre sedam godina, pa ga oni nisu puštali da radi sam u polju, brinuli su jako. Pre zore su ustajali da odu na njivu, mnogo vole poljoprivredne radove i jako su vredni – kaže baka.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter