Izvor:
07.04.2018 u 03:17
0

TRAGEDIJA NA VOŽDOVCU: Muškarac izvršio samoubistvo pucnjem u glavu u hodniku zgrade u kojoj je živeo!

Ljubomir V. (68) izvršio je samoubistvo pucnjem u glavu u hodniku zgrade u kojoj je živeo, na Bulevaru oslobođenja 174 u Beogradu. Telo nesrećnog čoveka pronađeno je juče ujutru, ali se sumnja da se ubio prethodne večeri.

Hitna pomoć je poziv primila oko 9.45 časova.

– Ljubomirovo telo pronašli su policajci u ograđenom delu hodnika u zgradi na Voždovcu. Lekari koji su došli mogli su samo da konstatuju smrt nesrećnog čoveka – kaže naš izvor iz istrage.

Navodno, Ljubomir je izašao iz stana još preksinoć, a policija je bila pozvana zbog prijave nestanka.

– Kad su došli do stana, primetili su telo. Veruje se da je motiv samoubistva teška bolest od koje je ovaj penzionisani inženjer oboleo – dodaj naš sagovornik.

Komšije koje su se okupile ispred zgrade bile su u šoku zbog smrti omiljenog suseda.

– Stanovao je tu sa suprugom i ćerkom, to je jedna veoma fina porodica. Ljuba je nekada bio inženjer. Čuli smo pucanj, ali nismo posumnjali da je neko pucao iz pištolja – rekle su nam komšije.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Aktuelno/net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter