Izvor:
03.08.2016 u 02:12
0

DVA SATA NAKON PUCNJAVE: Policija uhapsila osumnjičenog!

Policija je uhapsila N.L. iz Beograda osumnjičenog da je danas pucao i povredio dve osobe u ulici Koče Kapetana, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policija je uhapsila osumnjičenog dva i po sata nakon pucnjave koja se dogodila na Vračaru, saznaje Tanjug u MUP-u. U popodnevnim časovima, došlo je do pucnjave u ulici Koče Kapetana 49, na Vračaru, u kojoj je povređen 29-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine S.M, saopštilo je ranije Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Tom prilikom povrede je zadobila i jedna ženska osoba od metka koji je rikošetirao. Kako je navedno u saopštenju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti koje su dovele do ovog događaja.

Tanjugu je ranije u Hitnoj pomoci rečeno da je ranjena 23. godišnja devojka, koja nije životno ugrožena. Devojka je, kako je navedeno, pogođena u donji deo leđa i prevezena je u Urgentni centar.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter