Izvor:
04.08.2016 u 19:05
0

IPAK NIJE UBIO ŽENU, PA SEBE? Sumnja se da je supružnike ubila TREĆA OSOBA!

Obdukcija bračnog para baca novo svetlo na zločin kod Rtnja. Dejan Canić ima dve, a Marina jednu ranu nanetu vatrenim oružjem.

Nije isključeno da je supružnike Marinu (39) i Dejana (52) Canića iz Sokobanje, čija su tela pronađena u ponedeljak podno planine Rtanj kod Boljevca, ubila treća osoba. Iako se u početku spekulisalo o tome da se radi o ubistvu i samoubistvu, posle prvih rezultata obdukcije policija ne može sa sigurnošću da kaže šta se tačno dogodilo.

Naime, Dejan ima dve, a Marina jednu ranu nanetu vatrenim oružjem. Obdukcijom, koja je trajala više od sedam časova, nije sa sigurnošću moglo da se potvrdi da su u pitanju ubistvo i samoubistvo. Zbog toga se ne isključuje mogućnost da je Caniće ubila treća osoba dok su oni bili u napuštenom kamenolomu. Tu su zastali nakon što su se u nedelju vraćali s ručka u hotelu na Rtnju.

Takođe, ni motiva, osim varoških spekulacija za ubistvo i samoubistvo – nema. Sve komšije kažu da su Canići, uprkos razlici u godinama, imali skladan brak, iz kojeg imaju dve ćerke. Sagovornici čak navode i da je Dejan sve vreme bio uz Marinu, koja je bolovala od karcinoma.

Pištolj kojim su Canići usmrćeni pripada njegovom rođaku. Komšije kažu da je u nedelju došlo do prepirke između Marine i Dejana, ali i da su se oni posle toga izmirili i krenuli na ručak. Usput su se, navodno, dogovorili da vežbaju gađanje u napuštenom kamenolomu.

– Tela Marine i Dejana su pronađena u ponedeljak po podne . U ovom trenutku nije sa sigurnošću moguće ustanoviti da je suprug ubio ženu, ali ni da je bilo obratno- navode izvori.

Nestanak supružnika policiji su prijavili rođaci, jer Marina i Dejan nisu odgovarali na telefonske pozive.

– Svi znaju da su Marina i Dejan lepo živeli. Dejan je bio miran čovek, ni mrava ne bi zgazio – tvrde meštani. Niko ne veruje da je on mogao da ubije svoju suprugu pa da presudi sebi.

Priču komšija potvrđuju i u sokobanjskom Centru za socijalni rad, gde ističu da nije bilo prijava za nasilje u porodici Canić.

Novosti
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter