Izvor:
01.05.2018 u 21:29
0

HOROR U VALJEVU: Na izložbi pasa izujedana devojčica!

Na izloži pasa u Valjevu došlo je do incidenta, kada je 11-godišnju devojčicu T.A. ujeo pas rase "japanska akita". Dete je nakon zbrinjavanja u urgentnom centru valjevske bolnice pušteno na kućno lečenje

Incident se dogodio na stadionu FK "Budućnost" u Valjevu, gde se danas održava izložba pasa.

Kako prenose mediji, pas koji je ujeo devojčicu nije učestvovao na današnjoj izložbi. Nezvanično, psa je vlasnik vodio na povocu, kada se otrgao i ugrizao devojčicu.

– Devojčica je prišla vlasniku psa i pitala ga da li može da pomiluje psa, koji je bio na povocu. Dobila je odobrenje, počela da ga miluje ali je u jednom tenutku pas, koji je kućni ljubimac i uredno je vakcinisan, reagovao i ugrizao je za obraz.

– Reč je o mirnom psu koji je naviknut na ljude i decu jer je kućni ljubimac, ali s obzirom da je danas velika vrućina došlo je do toga da tako reaguje i ugrize dete – objašnjavaju u Kinološkom društvu "Marko Pavlović", koje je organizator izložbe pasa.

Ovo je drugi incident u poslednjih 10-ak dana u Valjevu. Tokom sportskog časa na stadionu u valjevskom naselju Peti puk, rotvajler je 20. aprila ujeo osmogodišnjeg dečaka, koji je učenik OŠ "Andra Savčić".

Dečak je prošao sa lakim povredama.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter