Izvor:
06.08.2016 u 20:32
0

TEŠKA NESREĆA NA AUTOPUTU BEOGRAD-NIŠ: Hteo da pomogne putnicima, pa ga „pokosio“ automobil

Jedan državljanin Makedonije poginuo je jutros oko 4.50 sati na autoputu Niš-Beograd kod Aleksinca, potvrđeno je agenciji Beta u niškoj policiji.

Kako je rečeno, Makedonac (44) je svojim vozilom stao u zaustavnoj traci kako bi otišao da pomogne putnicima automobila koji je udario u zaštitnu ogradu. Dok je išao ka slupanom "pežou", na njega je naleteo "mercedes" mađarskih registarskih oznaka, i ubio ga.

Najpre je "pežo" nemačkih registarskih oznaka sleteo s kolovoza i udario u zaštitnu ogradu. Potom je u zaustavnu traku stalo vozilo "hamer" kojim je upravljao Makedonac koji se zaustavio da bi pomogao ljudima iz tog vozila. Njega je udario "mercedes" mađarskih oznaka, rečeno je u Niškoj policiji.

Po navodima policije, izvršen je uviđaj, a postupak prebacivanja tela obaviće se preko Ambasade Makedonije u Beogradu.

Beta
Foto:Twitter/vaxi81

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter