Izvor:
12.05.2018 u 18:35
0

HAPŠENJE KOD SREMSKE MITROVICE: Pokosio ženu na biciklu pa pobegao! Policija mu u automobilu pronašla i pištolj BEZ DOZVOLE!

Policija u Šidu i Sremskoj Mitrovici uhapsila je I. R. (52) zbog sumnje da je u petak na putu Berkasovo – Bapska automobilom udario bicikl kojim je upravljala žena (39) koja je od zadobijenih povreda preminula, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

U saopštenju MUP je naveo da se osumnjičeni udaljio sa lica mesta, ali ga je nakon nekoliko časova pronašla policija. U njegovom automobilu pronađen je i pištolj za koji nije imao dozvolu za nošenje.

Po nalogu nadležnog tužioca, I. R. je odredređeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, u zakonskom roku, biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

On se tereti za krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter