Izvor:
12.05.2018 u 21:38
0

HOROR KOD SOMBORA: Nasred ulice vitlao nožem i motkom, pa izbo policajce!

Pripadnici Ministarstva untrašnjih poslova u Kuli, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Somboru, uhapsili su M.P. (1981) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Policiji je sinoć oko 21 sat prijavljeno da se ulicom u Sivcu kreće čovek sa nožem i motkom u rukama.

Policijski službenici su odmah izašli na lice mesta, a osumnjičeni se tereti da je ugledavši patrolu najpre oštetio službeno vozilo, potom ubo nožem policajca i zatim pobegao.

On se sumnjiči da je potom nastavio da preti i patrolama koje su u međuvremenu stigle i pronašle ga i tom prilikom je naneo i sebi posekotine, a prilikom hapšenja ubo je nožem i još jednog policijskog službenika.

Uviđaj je izvršio zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Somboru.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter