Izvor:
16.05.2018 u 19:25
0

NESREĆA U MEKIŠU: “Golfom” pokosio dvojicu dečaka na povratku iz škole!

Dečaci A. G. (15) i L. S. (15) iz Mekiša povređeni su juče oko 13 časova na putu između Orljana i Mekiša kada ih je pokosio "golf" kojim je upravljao komšija iz sela Z. M. (64).

Deca su se vraćala iz škole "Vuka Karadžić" u Doljevcu, kada je na njih naleteo automobil koji je prema nezvaničnim informacijama pokušavao da izbegne autobus koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Deca su prevezena u doljevački Dom zdravlja i odatle hitno upućena na nišku Kliniku za dečju hirurgiju i ortopediju. Utvrđeno je da A. G. ima prelom butne kosti i sumnjalo se na potres mozga, dok je L. S. zadobio samo ogrebotine i posekotine na potkolenicama.

– Dečak koji je zadobio prelom butne kosti je operisan i njegovo stanje je dobro. Obojica dečaka su stabilno i nisu životno ugroženi – kažu u KC u Nišu

Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/Aktuelno/net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter