Izvor:
17.05.2018 u 02:52
0

UZROK PADA AVIONA KOD ZEMUN POLJA: Kobna greška devojke koja je bila kopilot!

Uzrok večerašnjeg pada sportskog aviona CH-601 Zenair u Zemun Polju najverovatnije je greška devojke, koja je bila kopilot u avionu.

Prema nezvaničnim informacijama, avion je imao duple komande a devojka koja je sedela pored pilota verovatno je povukla palicu koju nije smela, nakon čega je avion izgubio kontrolu.

Nažalost, iskusni pilot Goran Petrović (48) nije uspeo da spusti letelicu na pistu, već se avion srušio u obližnjoj njivi.

Hitna pomoć odmah je izašla na lice mesta, ali je mogla samo da konstatuje smrt pilota i devojke.

Kako nezvanično saznajemo devojka čije je ime Olja imala je između 20 i 30 godina i u pitanju je zaljubljenica u letenje koja je često letela sa pilotima tog aerodroma.

Hitna pomoć je ranije potvrdila da je poziv stigao oko 19 časova, a nakon što nisu uspeli reanimaciju i konstatovali smrt, oni su napustili mesto nesreće.

Trenutno se na licu mesta nalazi policija, kao i prijatelji poginulog pilota.

Izvor: Kurir
Foto: pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter