Izvor:
22.05.2018 u 01:57
0

Likvidacija u Podgorici: Ubijen vlasnik poznate diskoteke, lekari i pored napora nisu uspeli da ga spasu!

Suvlasnik diskoteke "Beagle" Miodrag Kruščić ubijen je u pucnjavi koja se danas dogodila u podgoričkom naselju Stari aerodom, kada je nepoznata osoba ispalila više hitaca u njega.

On je, kako javlja CdM, pogođen u vilicu i lekari su se bezuspešno borili za njegov život. Napadač je u bekstvu, a na licu mesta se nalazi policija koja vrši uviđaj.

Ubijeni se u središtu medijske pažnje našao 8. januara prošle godine, kada je policija izvršila ciljanu raciju u "Urban bistrou 21", gde su službenici u uniformi i civilu priveli bezbednosno interesantne osobe Podgoričane Stevana Stamatovića, Milića Šakovića, Bobana Vuksanovića, Miodraga i Aleksandra Jokića iz Kotora, kao i Kruščića javlja CDM.

Prilikom kriminalističke obrade, on je u policiji, a kasnije u Tužilaštvu dao izjavu da je vlasnik torbice, zaplenjene sa stola za kojim je sedeo, a u kojoj je pronađen repetirani pištolj i lična dokumenta Stevana Stamatovića.

tanjug.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter