Izvor:
24.05.2018 u 19:06
0

Nestala devojka iz Pančeva: Istrčala iz kuće bez telefona, porodica u velikom strahu!

Policija traga za tinejdžerkom Nikolinom Marjanović (17) , koja je nestala 21. maja, oko 23.30 kada je istrčala iz porodične kuće u Pančevu.

Nikolinina slika objavljena je i na sajtu Nestalisrbija.rs, a iz Fondacije Tijana Jurić "Novostima" je potvrđeno da se za Nikolinom i dalje traga.

"Novosti" navode da je prema prvim informacijama, majka pokušavala da stigne tinejdžerku kada je istrčala iz kuće, ali nije uspela da je zaustavi i od tada se Nikolini gubi svaki trag. Kako je rekla porodica, ona je u trenutku nestanka na sebi imala belu majicu sa dugim rukavima, sive helanke i crvene patike.

Sa sobom nije ponela ni ključeve od kuće, ni mobilni telefon.

Kako piše sajt Nestalisrbija.rs, Nikolina nikada ranije nije odlazila iz kuće, a prema rečima Igora Jurića, postoje indicije da je devojčica u velikoj opasnosti.

"Nažalost postoje nezvanične informacije da su je vrbovali ljudi iz kriminalnog miljea, zato policija intenzivno traga za njom i svi smo se podigli na noge da joj pomognemo. Nadamo se da ćemo je brzo pronaći", ističe Jurić.

novosti.rs
Foto: nestalisrbija.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter