Izvor:
24.05.2018 u 20:56
0

Tragedija u Teksasu: Srpski kamiondžija nastradao u saobraćajnoj nesreći! (FOTO)

Beograđanin Nemanja Spasić (30) poginuo je juče u tragičnoj nesreći na auto-putu dok je na poslu u Teksasu vozio kamion.

Ova saobraćajna nesreća dogodila se 23. maja u jedan sat posle ponoći po američkom vremenu.

Do nje je došlo kada se "old tajmer" sa lokalnog puta priključio na auto – put i počeo da vozi u suprotnoj traci i ide direktno u susret "dodžu". Prema našim saznanjima, "dodž" je samo pukom srećom izbegao direktan sudar, a vozač "old tajmera" nastavio je da vozi u suprotnoj traci. i ide direktno ka cisterni koja se kretala ka njemu.

Nakon što je vozač cisterne ugledao pomahnitalog vozača "old tajmera" pokušao je da ga izbegne, međutim izgubio je kontrolu nad vozilom, probio zaštitnu bankinu i ušao u drugi smer. Tada je direktno naleteo na Nemanju koji je vozio kamion u svojoj traci, a koji nije mogao da ga izbegne. Sudarili su se, a sekund kasnije došlo je do snažne ekplozije cisterne. I Nemanja, kao i vozač koji je naleteo na njega poginuli su na licu mesta.

On je rođen u Beogradu, a u Ameriku je otišao pre nekoliko godina da živi "američki san".

– Imao je veliko srce i nije želeo ništa drugo, nego da se brine o svojoj porodici u Srbiji. Neumorno je vozio da bi mogao da pošalje novac svojim roditeljima kako bi živeli što bolje. U Americi je upoznao i svoju ženu gde su živeli zajedno na Floridi – pričaju njegovi prijatelji.

Kako kažu, Nemanjina porodica nema novca da plati vraćanje njegovog tela iz Teksasa, prvo na Floridu pa u Srbiju, pa su na sajtu "GoFundMe" pokrenuli humanitarnu akciju prikupljanja novca za porodicu Spasić.

novosti.rs
Foto: Foto: twitter/TxDOT-Tyler,
GoFundMe

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter