Izvor:
15.06.2018 u 13:47
0

VANREDNA KONFERENCIJA O NESTANKU NOVINARA: VUČIĆ: Stefan Cvetković je u našim rukama, živ i zdrav!

Nestali novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve nađen je živ i zdrav u ranim poslepodnevnim satima u širem reonu te opštine, saopštio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je na vanrednoj konefernciji za novinare rekao da je pronađen Cvetković, da je u rukama policije, da je živ i zdrav i da se trenutno ispituju njegove tvrdnje.

Kako je rekao, verovatno će se duže nalaziti u policiji, da se utvrdi šta je stvarno bilo, a i sam Cvetković je potvrdio da je dobro.

Vucić je zahvalio policiji i BIA, ministru Stefanoviću i šefu BIA Gašiću.

Ovo je država čiji bezbednosni organi znaju svoj posao i to je ono što mnogima smeta. Srbija je demokratska zemlja, snažnih demokratskih institucija i bezbednosnih snaga, poručio je Vucić.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter