Izvor:
17.06.2018 u 15:35
0

CELO SELO U PANICI: Komšija šeta sa sekirom po selu, dvojici meštana naneo teške telesne povrede!

Meštani sela Berilje kod Prokuplja nedeljama su u panici zbog komšije S. D., za kojeg tvrde da ima zdravstvenih problema, te da stalno napada komšije.

Kako prenosi portal Prokuplje na dlanu, u poslednje dve nedelje S. D. je izvršio više napada. Portal prenosi da meštani svedoče da je jednom detetu izbio bubnu opnu u školskom dvorištu, naneo teške povrede dvojici meštana, sekirom šetao po selu… Iako se svaki slučaj regularno prijavi policiji, najviše do sada bilo je da ga na kratko privedu u policijsku stanicu.

Kako ovaj portal piše, uputili su zahtev Policijskoj upravi u Prokuplju da im odgovore na pitanja zašto je on još na slobodi, ali odgovora danima nema.

Svi su u panici, ali niko neće da svedoči protiv njega, jer se plaše. Ja sigurno neću da stanem i svedočiću u mom slučaju – kazao je R. A. kojeg je komšija napao i naneo mu četiri ubodne rane nožem prošle subote.

U napadu je, prema njegovim rečima, učestvovao i brat S. D.

Kako kaže R. A. motorom se sa suprugom vraćao iz nedavno otvorenog restorana u selu, kada je prvo iz mraka izletela flaša i pogodila ga u glavu.

Bilo je to nadomak moje kuće. Onda je iskočio sa bratom, moju jaknu su mi stavili preko glave i zadao mi je ubode nožem. Supruga je vrištala i pokušavala da dozove pomoć. Onda su pobegli, a ona me je odvela do prokupačke bolnice. I onda je sutradan mahao sekirom, pa ga je supruga opet prijavila, ali su ga samo sproveli do kuće. Tek posle dva dana je uhapšen, kada ga je još jedan komšija prijavio i kada smo nas četvorica rekli da će da damo izjave. On je ozbiljna opasnost za ovu sredinu i mi moramo da zaštitimo svoje porodice – kaže R. A, prenosi portal.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter