Izvor:
14.08.2016 u 15:49
0

PREMINUO NAVIJAČ UPUCAN U ŽELEZNIKU: Evo ko je bio ALEN KOSTIĆ zvani KUBI!

Alen Kostić (28), jedan od vođa Partizanove navijačke grupe "Zabranjeni" koji je juče ranjen u navijačkom obračunu u Železniku, podlegao je jutros povredama.

Kostić, zvani Kubi, ranjen je iz vatrenog oružja, kako je "Blicu" rečeno u Hitnoj pomoći, najverovatnije puške. Beogradska policija uhapsila je N. E. (25) zbog sumnje da je danas teško ranio Kostića u pucnjavi u Železniku.

Alen Kostić (27), zvani Kubi, vođa partizanove navijačke grupe "Zabranjeni", ranjen je 2013. godine u Železniku, kada je nepoznati napadač u njega ispalio četiri hica iz pištolja.

Kostić je tada ranjen u nogu i predstavaljao je nastavak obračuna navijača, koji je prethodno počeo na „Marakani“, gde su se sukobile njegova i suprotstavljena grupa “Alkatraz”.

Protiv Alena Kostića policija je podnela 15 krivičnih prijava. Prvu krivičnu prijavu zaradio je u 18. godini zbog nanošenja teških povreda.
Kostić je tada sa dvadesetak huligana došao na improvizovani košarkaški teren u naselju Čukarička padina i nožem napao mladiće koji su igrali košarku.

Blic
Foto: Facebook/alen.kostic.56

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter