Izvor:
12.07.2018 u 10:09
0

IDENTIFIKOVAN UTOPLJENIK U NIŠU NA OSNOVU OTISAKA PRSTIJU: Telo koje pluta Nišavom primetio gost kafića na splavu!

Niška policija identifikovala je muškarca čije telo je pronadjeno u utorka u Nišavi. Kako se nezvanično saznaje, muškarac je identifikovan na osnovu otisaka prstiju, jer niko od rodbine i prijatelja nije prijavio njegov nestanak. Reč je o Nišliji starom 65 godina, bez kriminalnog dosijea, ali sklonom alkoholu.

Telo koje pluta Nišavom primetio je u utorak oko 15 časova gost kafića na splavu, a vatrogasci su ga izvukli iz reke nekoliko kilometar niže, u blizini Medoševca i ekonomije Kazneno popravnog zavoda.

Telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije, a pregledi su pokazali da davljenik nije žrtva krivičnog dela.

Za sada nije poznato da li je muškarac izvršio samoubistvo ili se radi o nesrećnom slučaju.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter