Izvor:
12.07.2018 u 15:45
0

ČIM JE PUŠTEN ZORAN MARJANOVIĆ OGLASILA SE SESTRA UBIJENE JELENE: Evo kako je Teodora Krsmanović prokomentarisala puštanje na slobodu osumnjičenog!

Nakon što je Apelacioni sud ukinuo pritvor Zoranu Marjanoviću, koji je danas oko 16.50 časova izašao iz Centralnog zatvora, oglasila se i porodica Krsmanović.

Sestra ubijene pevačice, Teodora Krsmanović, napisala je na društvenoj mreži Fejsbuk da su dobili veliki broj poruka da prokomentarišu puštanje Zorana Marjanovića iz pritvora.

"Porodica Krsmanovic nikada nije nikoga optužila za ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović. S tim u vezi, na puštanje Zorana Marjanovića iz pritvora gledamo kao na normalan zakonski postupak. O svemu drugom više možete saznati od mog pravnog zastupnika advokata Predraga Savića i direktora CFI doo Novi Sad Nenada Šipke. Hvala!", napisala je Teodora.

Podsetimo, Marjanović je u pritvoru bio od 15. septembra prošle godine. Više javno tužilaštvo u Beogradu je inače nakon dopune istrage, podiglo novu optužnicu protiv Zorana Marjanovića kojom ga tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine.

I novom optužnicom, koja još nije potvrđena, Marjanović se tereti za isto krivično delo – teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter