Izvor:
13.07.2018 u 06:41
0

ČLAN ADVOKATSKOG TIMA ZORANA MARJANOVIĆA GOST TV HEPI: Pravda je spora, ali dostižna!

Odlukom Apelacionog suda jedan od najomraženijih srpskih zatvorenika Zoran Marjanović pušten je juče iz Okružnog zatvora.

Naime, Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojim mu je pritvor bio produžen do 25. juna.

Gost jutarnjeg programa televizije Hepi je član advokatskog tima Zorana Marjanovića, koji je ovom prilikom istakao:

– Pravda je spora, ali dostižna. Kada nemate dokaza, ovo je logičan ishod. Mala Jana i Uroš su oduševljeni dolaskom oca. Već mesecima ponavljam da je Zoran žrtva medija – objašnava advokat i dodaje

– Ovo se može smatrati pobedom struke u odnosu na pritisak javnosti. Nadam se da će ovo biti reper za naredne slučajeve, i da nećemo podlegati pritiscima javnosti, već ćemo se služiti materijalnim dokazima. Ako mene pitate. ovaj ishod sam znao od samog početka.

Odmah po izlasku iz zatvora spekuliše se da li će Marijanović otpočeti učešće u jednom rijaliti programu, a evo šta kaže njegov branilac:

– Protiv njega se i dalje vodi ozbiljan krivični postupak, i ako mene pita, Zoran neće ući ni u kakav rijaliti – bio je odsečan Jokić.

Da podsetimo, Zoran Marjanović je u pritvoru od 15. septembra prošle godine kada je Više javno tužilaštvo podiglo novu optužnicu za svirepo ubistvo supruge Jelene Marjanović u Borči, 2. aprila 2016.

Happtv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter