Izvor:
14.07.2018 u 11:52
0

NESREĆA NA PUTU BEOGRAD-NIŠ: Udes blokirao saobraćaj, kolone kod Končareva!

Na putu Beograd-Niš, u blizini končareva, formirana je nepregledna kolona vozila koja stoji u mestu i do sat vremena.

Na ovoj deonici je došlo zbog udesa, a iako je do sada oko 6 šlep-službi bilo u akciji, gužva je i dalje velika.

Vozačima se savetuje da ovaj deo puta, na oko 130 kilometara od Beograda, izbegavaju i odaberu alternativne pravce kretanja, kao i da se naoružaju strpljenjem i povećaju oprez za volanom.

Auto-moto savez Srbije saopštio je jutros da se zbog velikog broja stranih državljana koji prolaze kroz zemlju na putu ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, stvaraju duge kolone sa očekivano dužim zadržavanjima na pojedinim naplatnim rampama i graničnim prelazima.

AMSS podseća da je vreme zadžavanja na graničnim prelazima promenljivo i da pored asistencije policije da rasterete pojedine prelaze, konstantno jak priliv vozila može formirati duže kolone zbog čega se savetuje korišćenje alternativnih, manje frekventnih prelaza.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter